Stureby SK

Referat: Fuerza Latina IKF - Stureby SK

Första poängen bergad!!!
13 hårdingar kunde idag fixa veteranlagets historiska 1:a poäng! Men vi tar det från början.
I målet stod Jonas, backlinjen bestod av Perre, Erik, Andreas & Jimmy, mittfältet av Cim, Jugge, Axel & Jocke. På topp började Jutte & Martin. På bänken började Birger & Kenta!
Ganska schysst spel överlag,men lite konstiga varningar & uteblivna sådana. Jonas gjorde en mycket stabil insats i kassen & räddade ett par riktigt bra slagna frisparkar, annars lyckades inte motståndarna komma någon vart i första halvlek. Framåt så skapade vi en del. Varsin farlig frispark av Erik & Jutte, som inte var långt borta. Vi tog ledningen efter ca 20 minuter genom Jugge som lobbade in målet efter att ha blivit framspelad av Jutte. Klassavslut! Sedan hade vi ett par till liknande chanser som blev tveksamt avblåsna för offside.Precis innan pausen fick Jocke en armbåge över snoken & blodet rann. Ostskivan visades såklart av domarn. Vi gick till halvlek med en 1-0 ledning.
Det var otroligt varmt & krafterna började sina för oss. Vi startade andra halvlek riktigt bra & skapade återigen ett par mycket bra lägen, men vi valde att inte avsluta eller så blev vi avblåsta för offside. Sista fjärde delen av matchen blev riktigt jobbig, orken tröt & vi tappade positioner i parti & minut. Med ca 10 minuter kvar, dammade deras lagkapten in den i taket snett ifrån vänster. Inget att göra på den pärlan. Sedan hade vi några bra chanser men det ville sig inte. Summa sumarum, ett ok resultat med tanke på lite folk. Kändes lite surt efteråt, men ganska snabbt byttes det ut mot ett leende på dom flesta & den första pinnen är bärjad!
Forza Sturpen & nya tag på onsdag, då är det dags för hemmapremiär.
Tack för idag, hårdingar & mycket bra kämpat!